eu nu ma citesc
scriu pentru ca atunci gandesc ca,
gandesc

joi, 15 aprilie 2010

Unic & special

Fiecare din noi este unic, dar ceea ce am observat e ca nu experientele sunt unice, ci reactia noastra la ele, noi ca si rezultat, ca si 'produs' al experientei.
Toti avem parte de idealism la o anumita varsta, si toti incepem sa il dam, cu anii, in favoarea realismului. Toti gustam iubirea, despartirea, inselatul, dezamagirea, cunoastem tentatia, ne lovim de boala si plangem moartea cand realizam ce inseamna.
Viata ni se inscrie intr-un cerc( datorita monotoniei), rar imperfect. Imperfectiunile, reprezentand devierile noastre.....care sunt diferite de la un individ la altul, si cum am mai spus , nu pt ca experienta e speciala ci raspunsul nostru la ea e special.
Sa luam ca exemplu experienta despartire, care poarta aceias definitie pt fiecare =nu mai esti cu acea persoana. Pana aici nimic unic...doar privind dupa intamplarea stiuta si sortita pt fiecare macar o data ,vedem adevarata diferentiere dintre oameni: raspunsul la despartire, unic pt fiecare. Unii plang, unii trec la altii, unii se ingroapa in ceva, mai rau sau mai bune, cladind 'lucruri' inalte sau distrugandu-le pe cele avute......si nu la urma cei care fac declaratii supreme cu singurul drum fara intoarcere, moartea.
Tot ce am scris incearca sa trezeasca oamenii care se cred speciali pt ceea ce li se intampla, sa realizeze ca numai ce fac dupa ii contureaza, dandu-le "imperfectiunea" ,vazuta, in functie de ochii, ca fiind frumoasa sau urata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu