eu nu ma citesc
scriu pentru ca atunci gandesc ca,
gandesc

joi, 25 martie 2010

Fuga de fericire..




Incepe povestea si totul e nou si sralucitor. Te trezesti in fiecare dimineata cu o dorinta nebuna de a face lucruri cu noua ta jumatate..Ai o curiozitate necontrolata...si incepi sa descoperi.
Descoperi cate o bucatica din America in fiecare ora, si iti spui ca e taramul promis, ca e tara tuturor posibilitatiilor..Si se intampla sa fii fericit....
Dar...nu e prea frumos sa fie adevarat? Exista o problema, nu e normal sa fii atat de fericit....Astea sunt gandurile care de multe ori ne trec prin cap...si dupa ele vine si dimineata in care tu ii observi primul defect, si te concentrezi pe el...si odata cu el altele...si odata cu altele incepe sfarsitul.
Dar nu se sfarseste, pt ca isi face loc incapatanarea,doar am fost atate de fericiti, putem rezolva totul...tu te schimbi eu ma schimb....Incepe o intreaga analiza matematica, cu cine a gresit, ce e de facut....si incepe ciclul perfect pauza-impacare-despartire-impacare. Esti un pachet de frustrari, esti alimentat numai din amintiri si regrete.
Cred ca noi ne gresim, iubind indoiala....Fericirea o atingem usor, dar nu suntem capabili sa o "suportam". In fiecare din noi exista o doza mai mare sau mai mica de masochism..
Dupa ce am fugit, ne mai putem intoarce? sau ne invartim fara rost?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu